100 historier

NT Produksjoner - en lokal kulturprodusent

Daglig leder i Nittedal Teater og NT Produksjoner, Lene Hagen, tar oss med bak kulissene i Nittedal Teater i denne videoen. Nittedal Teater er et lokalt teater og en kulturprodusent for både profesjonelle og amatører.

NT Produksjoner er den profesjonelle delen av teateret og opererer som en næringsklynge av konsulenter, frilansere og selvstendig næringsdrivende som jobber fulltid på ulike prosjekter i regi av NT Produksjoner.

De står bak teaterproduksjoner som «Brødrene Løvehjerte» (2016), «Ronja Røverdatter» (2018) og «Mio min Mio» (2019). Fra sommeren 2012 de vært med å skape uteteater og festivaler på Skyset Kulturtun . Siden starten har hele 17.000 publikummere besøkt forestillingene. 

Foto: Nittedal Teater

Feirer 30 år med et bang 

I 2024 har Nittedal Teater 30-års jubileum og feirer med å sette opp utendørsspelet «ECHO - NITEDAL KRUDTVÆRKSPEL» som har premiere 17. oktober 2024.  

Spelet er et unikt teaterstykke om Nittedalskruttet og forretningsmannen bak det internasjonal anerkjente sprengstoffet fra Nittedal. Tittelen «Echo» kommer fra produktnavnet på sprengstoffet som ble utviklet og produsert på Kruttverket i Nittedal fremt til 1976.  

Les mer om spelet her.

Foto: Nittedal Teater