100 historier

NT Produksjoner - en lokal kulturprodusent

Nittedal Teater er et lokalt teater og en kulturprodusent for både profesjonelle og amatører. Lene Hagen er Daglig leder i Nittedal Teater og NT Produksjoner.

NT Produksjoner er den profesjonelle delen av teateret, og opererer som en næringsklynge av konsulenter, frilansere og selvstendig næringsdrivende. De jobber fulltid på ulike prosjekter.

De er skaperne av blandt annet teateroppsetningene «Brødrene Løvehjerte» (2016), «Ronja Røverdatter» (2018) og «Mio min Mio» (2019) på Nittedal. Fra sommeren 2012 har de vært med å sette opp uteteater og festivaler på Skyset Kulturtun. Siden starten har hele 17.000 besøkt forestillingene. 

Foto: Nittedal Teater

Feirer 30 år med et bang 

I 2024 har Nittedal Teater 30-års jubileum og feirer med å sette opp utendørsspelet «ECHO - NITEDAL KRUDTVÆRKSPEL» som har premiere 17. oktober 2024.  

Spelet er et unikt teaterstykke om Nittedalskruttet og forretningsmannen bak det internasjonal anerkjente sprengstoffet fra Nittedal. Tittelen «Echo» kommer fra produktnavnet på sprengstoffet som ble utviklet og produsert på Kruttverket i Nittedal fremt til 1976.  

Vi gleder oss til å ferie jubileum høsten 2024! 

Les mer om spelet her.

Foto: Nittedal Teater