100 historier

Bronsebukkene er et teaterstykke basert på det unike Vestbyfunnet. Det som gjør årets forestilling ekstra spesiell, er at de originale bronsebukkene vender hjem til Hadeland. 

#godesammen - SpareBank 1-stiftelsene, stab og skuespillere møttes på Hadeland Folkemuseum.

Sammen med Bjørn Haugen Morstad fra SpareBank 1-stiftelsen Jevnaker, Lunner og Nittedal, og Jørn Prestkvern fra SpareBank 1-stiftelsen Gran møtte vi Friluftsteateret, skuespillere og stab under deres første forberedelser på Hadeland Folkemuseum. 

Fortid og fremtid hører sammen

Bronsebukkene har mottoet "fortid og fremtid hører sammen", noe som også er en viktig del av Sparebankstiftelsene sine tradisjoner. - Vi tar med oss fortiden inn i fremtiden og jobber for å skape positive endringer, sier Bjørn Haugen Morstad. 

Under prøven viste Friluftsteateret frem kostymene og regissør Evy Kasseth Røsten og Kristin Friborg lover oss alle en uforglemmelig teateropplevelse i august 2023.

Vi gleder oss stort til å se det talentfulle ensemblet skape teatermagi på det unike friluftsområdet. Takk til alle som er med å bringe lokalhistorien til live på en så spektakulær måte. Vi er stolte av å være en del av dette fantastiske prosjektet. 

Dette er en forestilling du virkelig ikke vil gå glipp av!

Les mer om spelet på: www.randsfjordmuseet.no

Skuespillere, stab og SpareBank 1-stiftelsene sammen på Hadeland Folkemuseum

Hadeland Folkemuseum