100 historier

Vi har en spennende nyhet å dele med dere alle! 

Sammen med SpareBank 1-stiftelsene har SpareBank 1 Ringerike Hadeland satt i gang prosjektet “100 historier om 100 millioner”. Et prosjekt som det neste året skal vise hva slags ringvirkninger ildsjeler, høy dugnadsånd og en godt drevet bank med gode stiftelser på eiersiden gir lokalsamfunnet.

I kjernen til en sparebank ligger ideen om at den skal, gjennom overskuddet til banken, medvirke til verdiskapning for lokalsamfunnet. Gjennom en rekke prosjekter i Ringerike, Hole, Hadeland og Nittedal har SpareBank 1 Ringerike Hadeland bidratt til dette hvert år siden etableringen i 1833. 

100 historier over et år

De hundre historiene, som alle har en tilknytning til stiftelsene eller banken, skal vise prosjektene og verdiene som er skapt, men også fremme menneskene som har formet og beriket regionen vår på en fantastisk måte - dette er mennesker som fortjener å bli feiret for sin innsats for andre. 

Vi håper at disse historiene vil inspirere oss alle til å verdsette den unike arven vi deler og til å fortsette å bygge regionen vår! 

I den første historien møter vi vår konsernsjef, Bjørn Rune Rindal, som forteller om prosjektet og hvorfor det er så viktig for oss å gjennomføre dette. 

Vi oppfordrer alle til å følge oss på Instagram, Facebook og på www.viheier.no for å kunne se historiene. Vi ønsker å skape en bevegelse som feirer fellesskapet, engasjementet og stoltheten vi føler for vårt vakre Hadeland og Ringerike! 

Følg med videre og ta del i våre 100 historier!