100 historier

Rett ved Nittedal stasjon finner du et lokale med dempet belysning, mørkt interiør, gamingkonsoller, PC-spill og et spesialbygget rom for rollespillet Dungeons & Dragons. Velkommen til WonderLAN - en møteplass for unge som er interessert i gaming. 

 - Her kan de som liker å bruke fritiden på gaming møtes, være sosiale og skape seg et nettverk. Noe du kanskje ikke gjør når du sitter hjemme og spiller,  forteller Håvard Hestetun, daglig leder for WonderLAN. 

Håvard Hestetun, daglig leder for WonderLAN

Et tilbud for de som faller utenfor 

- Det er ikke alle som deltar i sport som fotball eller ski. I Nittedal har vi også dessverre ganske høye statistikker på barn og unge som faller utenfor utdanning og arbeid. WonderLAN er der for å skape et fritidstilbud for denne gruppen, forteller Lena Hagen, daglig leder i Nittedal Teater. 

Nittedal teater har over tid hatt et samarbeid med NAV der de jobber med arbeidsinkludering av unge gutter.  

- Vi så behovet for å skape et sted som WonderLAN, hvor gaming er i fokus. Nittedal Teater etablerte WonderLAN i 2019, med mål om å bli et samlingspunkt for barn og unge som sliter med å sosialisere seg på andre arenaer, sier Lena Hagen.

Lena Hagen, daglig leder i Nittedal Teater.

WonderLAN har åpent flere dager i uka og samler spillere på tvers av spillplattform, alder og generasjoner. De skaper et trygt og inkluderende miljø for alle i Nittedal og omgen. 

Les mer om det inkluderende tilbudet her

 På WonderLAN er alle er velkommen.