100 historier Gründere

ePlast er en innovativ bedrift basert på Jaren i Gran. De har utviklet en banebrytende digital prosess for bestilling av maskinerte deler i teknisk plast. Selskapet bruker et unikt system der de freser ut deler basert på spesifikasjonene fra innsendte tegninger. Dette gir stor presisjon og tilpasning, samtidig som det reduserer avfall.

Fra venstre: Hanne Andresen Olden, Salg og markedsføring og Bjørn Haakenstad Nilsen, Gründer og Daglig leder ePlast

Vant pris

I 2023 mottok gründer Bjørn Haakenstad Nilsen prisen "Næringsmot 2023" under Hadelandskonferansen. Bedriften er også er en av de ledende distributørene av teknisk plast i Norge.  

- Det er jo en anerkjennelse for det arbeidet vi har gjort gjennom de fem årene vi har holdt på. Det viser også at vi har markert oss som en attraktiv og interessant leverandør av de produktene som vi leverer. Det å få svar på at det vi gjør er rett, er det viktigste for oss, forteller Bjørn Haakenstad Nilsen, Gründer og Daglig leder i ePlast


Lokale arbeidsplasser 

Bjørn forteller at det er fint å drive forretning utifra Hadeland. 

- Vi har tilgang på mange dyktige folk. Vi ligger veldig greit til logistikkmessig. Det finnes mange dyktige folk i regionen som sikkert ønsker å søke jobb i nærheten av distriktet de bor, forteller han. 

Hanne Andresen Olden som jobber med salg og markedsføring i ePlast trives godt i selskapet.

- For meg så har jeg 10 min til jobb. Og jeg er veldig glade for det, forteller hun. 

Vekstprogrammet

Som en del av Vekstprogrammet, i samarbeid med SpareBank 1 Økonomihuset, konsulentselskapet Agera og lokale bedrifter, jobber ePlast strategisk for vekst og utvikling. 

- Vekstprogrammet vil komme oss til gode når vi er kommet inn i våre nye lokaler vi har nå laget en plan og fått analyser hvor vi står. Vi har funnet ut hva vi bør gjøre. Vi har sett på organisasjonsutvikling og det siste vi skal gjøre er å lage en handlingsplan som da blir iverksatt, avslutter Bjørn.

Hvis du har lyst å lese mer om ePlast så kan du klikke på linken under: 

www.eplast.no

 

 

 

ePlast

ePlast er en innovativ bedrift som bearbeider industriplast gjennom en digital prosess.