100 historier Lag og foreninger

Når IL Holeværingen arrangerte SpareBank 1 Karusellrenn på Kleiva, ble det duket for et yrende folkeliv for alle barn som liker å gå på ski. Mer enn 200 deltakere var påmeldt, noe som skapte en fantastisk atmosfære av spenning og glede.

Det var et yrende liv på Kleiva Skistadion.

Roser frivilligheten

Bak kulissene på ethvert karusellrenn, i idrettslag og over hele Idretts-Norge, står frivillige foreldre og medlemmer som legger ned utallige timer på å preppe ski, sette opp telt, lage varm saft, stå i spikerbua og selge vafler og sveler. 

Frivillig innsats utgjør selve ryggraden en organisasjon som Holeværing IL.

– Vi får ikke dette til uten gode samarbeidspartnere, men spesielt frivillige som bruker masse tid for å få dette til å bli bra. Det er helt fantastisk å se, forteller Sebastian Troupe, daglig leder i IL Holeværingen. 

Givende

Kombinasjonen av idrettsgleden til barn og unge, blandet med det sterke fellesskapet og frivilligheten bak, gjør disse arrangementene til en uforglemmelig dag på ski. 

Det ble servert varm saft til alle etter målgang.

– Frivilligheten er motoren i hver organisasjon, og det gir mye glede å se at du får gleden av deltakerne tilbake. Du får ofte gode tilbakemeldinger, du gir glede og du mottar glede, forteller Magnus Løchsen Skaug i IF Holeværingen.

Hvis du har lyst til å lese mer om IF Holeværingen, eller har lyst til å bli medlem eller jobbe som frivillig, finner du mer informasjon på hjemmesiden deres her:

Les mer om IF Holeværingen her

IL Holeværingen

Idrettslaget Holeværingen er basert i Hole og dekker en rekke idrettsgrener som fotball, friidrett og håndball etc.