Fellesprosjekt Lag og foreninger

Da covid-19 kom i mars 2020, satte pandemien en stopper for mange lag og foreninger. Det var da Grindvoll IL kom med ideen om å samle bygda til en "vinketur" i skisporet!

Samlet bygda til en vinketur i skisporet

Grindvoll IL har i mange år påvirket bygdas trivsel og livskvalitet med sine varierte aktiviteter og store fokus på å tilby lavterskelidrett. Med slagordet "drevet av bygda, for bygda" er menneskene på Grindvoll hovedingrediensen for å skape gode, attraktive og sosiale muligheter for alle. 

- Jeg tror det var viktig i oppstarten av pandemien at vi hadde en arena vi kunne møtes, når vi alle satt på hvert vårt hjemmekontor og var mer ensomme enn vanlig, sier Knut Erling Moksnes, leder i Grindvoll Idrettslag. Det er folkehelse, det! legger han til. 

Populære skiløyper

Med ny løypemaskin delvis finansiert av Sparebankstiftelsen Jevnaker Lunner Nittedal blir skisporene på Grindvoll flittig brukt av både store og små innbyggere. Selv også mosjonister utenfor distriktet har strømmet til bygda for å oppleve Grindvolls flotte natur og strøkne løyper.

- Dette er takket være frivillige og ildsjeler som legger ned utallige timer med dugnadsarbeid til vedlikehold av skiløypene, mener Knut Erling Moksnes. Det er viktig for meg å takke alle som står på, brøyter, kjører løyper, koker kaffe og steker vafler, legger styrelederen til.

Grindvoll Idrettslag