100 historier

Lørdag den 2. September 2023 fylte både organisasjoner og mennesker Hønefoss sentrum for Ringeriksdagen. Dagen er ikke bare en fantastisk scene for profilering for hele distriktet, men også en viktig dag for å opprettholde felleskapet i lokalsamfunnet. 

Strålende sol og god stemning på Søndre Torv.

Godt representert 

I 2023 var det hele 114 stands! Blant dem kunne du finne politiske partier, frivillige organisasjoner og lokale bedrifter. SpareBank 1 Ringerike Hadeland er stolt bidragsyter til dette arrangementet. 

Her kunne du blandt annet møte Kristine vår rådgiver.

- Ringeriksdagen har alt å si for å opprettholde nærheten i et lokalsamfunn, forteller Christian Aarbogh Bjerke, markedssjef i Ringerike Næringsforening. 

Christian har sammen med Næringsforeningen vært ansvarlig for organiseringen av denne unike dagen. 

- Her har man muligheten til å møte politikere, banken din og næringslivet tett på. Ta en kopp kaffe, en vaffel og prate om det hverdagslige som skjer i samfunnet, sier han med et smil.  

Det var et yrende folkeliv på Søndre torv.

Ringerike Næringsforening 

Ringerike Næringsforening er en organisasjon som hjelper bedrifter og jobber aktivt sammen med politikere i kommunene for å legge til rette for næringsutvikling. De ønsker å skape gode synergier på tvers av bransjer og kommuner.  

- For oss er det viktig å støtte opp under næringslivet og det positive som skjer i regionen, samtidig som vi gir politikerne veiledning om hvilke områder de skal satse på når det kommer til næringsliv, forteller Christian. 

Her kunne barna lære om sparing og vinne premier.

En dag for alle 

Dette er en dag for store og små for å oppleve hva Ringerike har å by på. 

- Jeg vil tro at dette er den største arenaen i løpet av året når det kommer til mennesker som er innom byen. Dette er en kjempefin dag for de som ønsker å profilere seg selv enten som privatperson, en bedrift eller som representant for det politiske og næringslivet, forteller Christian. 

Hvor viktige er lokale samarbeids partnere for arrangementer som Ringeriksdagen?  

- Det har alt å si. Vi er takknemlige for at SpareBank 1 Ringerike Hadeland er med å støtte prosjektet slik at vi kan gjennomføre denne dagen. Uten disse midlene så hadde det ikke vært mulig. Så det er vi evig takknemlige for, sier Christian før han må løpe videre på kanskje hans travleste dag i året.  

Ringeriksdagen har vanligvis blitt holdt den første lørdagen i september hvert år, og vi gleder oss til neste gang.  

Hvis du har lyst til å være med som utstiller eller besøkende, kan du gå inn på hjemmesiden for Ringeriksdagen her: 

Les mer om påmelding til Ringeriksdagen her

Ringerike Næringsforening