Sport og idrett 100 historier Lag og foreninger

JIF ski har som visjon og målsetting om å organisere treningsaktiviteter for barn, ungdom og voksne som ønsker å utvikle sine skiferdigheter. 

Med et nytt skileikområde på Myrskogen så er dette en plass for alle. Anlegget tilbyr varierte løyper og sløyfer på begge sider av hovedløypa noe som gir grunnlag til en flott og allsidig treningsarena for klubben. 

God LED-belysning på anlegget gir gode muligheter til å trene ute på mørke vinterdager.

Samlingsplass for barn og voksne

Vegard Sørumshagen, Leder, JIF ski trekker frem Tore Gullen som en stor pådriver bak Myrskogen skianlegg og roser dugnadsånden og samarbeid mellom det lokale næringslivet og SpareBank 1-stifelsen Jevnaker Lunner Nittedal for at skianlegget er til.

- Det vi ønsker er å skape en varig glede av å bevege seg, være ute i aktivitet og fremme det etter hvert som de blir eldre. Hvis vi når frem med det så er det det viktigste for oss, sier Vegard.

Vegard Sørumshagen, Leder, JIF ski på trening på Myrskogen.

Dugnadsinnsats fra Lokalsamfunnet

Etter at Jevnaker IF ski tok over Myrskogen i 2012 satte de i gang med prosjektet. Vegard roser den lokal støtten for at anlegget ble til.  

- Det hadde ikke vært mulig uten den store dugnadsinnsatsen fra både lokale bedrifter og medlemmene i Jevnaker Idrettsforening Ski. Støtte fra lokale bedrifter og SpareBank 1-stiftelsen har vært avgjørende for realiseringen av prosjektet, forteller han. 

Skiglede året rundt

Klubben ønsker å rekruttere flere til skisporten og samtidig tilby et variert aktivitetstilbud på anlegget året rundt med det nye rulleskianlegget på 2,5 kilometer. Tilbudet er rettet mot barn og ungdom, og klubben ønsker å rekruttere flere til skisporten og samtidig tilby et variert aktivitetstilbud som fotball, løping og sykling. 
 
- Det er viktig å skape samlingsplasser for barn og voksne i lokalmiljøet. Håpet at dette skal bli en plass der barn og familier samlet også utenfor de våre organiserte aktiviteter, både på og utenfor skiløypa, forteller Vegard. 

Myskoken har varierte løyper og sløyfer som passer alle.

Treninger

Klubben tilbyr treninger to ganger i uken: en for de yngste fra 6 år og oppover på tirsdager, og for barn fra 10 år og ungdommene på torsdager. Treningene tilpasses ulike aldersgrupper og ferdighetsnivåer, og det er også en elitegruppe for de som ønsker å ta skiferdighetene sine videre.  Vi heier på klubben som legger opp til å fortsette å være en sentral aktør i lokalsamfunnet!

Informasjon om treningsaktiviteter og arrangementer finner du på Jevnaker Idrettsforening Ski sin hjemmeside her: 

Jevnaker IF - Ski